• image1
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5
  • image6
  • image7
  • image8
  • image9
  • image10

Csakutazás.hu

Hotel Szent János Mohács, 3 nap/2 éjszaka hétvégi felár nélkül 2 főnek, félpanzióval, a vacsorához választható itallal, Busóudvar belépővel, hosszú felhasználással

Ismerje meg a busók földjét, Mohácsot!
Már csak 8 db van!
52.000 Ft helyett 34.000 Ft*
Ugrás a vásárláshoz
-35%

Az ajánlat tartalma


Tetszik? További részletek

Ismerje meg a busók földjét, Mohácsot!

A hotel

A Duna parti fekvésű szálloda családias hangulatával, házias íz világú gasztronómiájával, a tájegységre jellemző boraival és Mohács számtalan látnivalójával, programjaival csak arra vár, hogy igazi élményt nyújtson!

A Szent János Hotel *** története az 1976-ra nyúlik vissza, ekkor nyitotta meg kapuit a Csele Hotel, Mohács első szállodája. A hotel dunai panorámájával, könnyű megközelíthetőségével és a korhoz illő szolgáltatásaival hamar nagy népszerűségre tett szert. A Csele Hotel bezárása után egy teljes körű felújítás következett, melyben a szálloda új külsőt és belsőt kapott.

A rekonstrukciót követően a szálloda 2008-ban, immáron Szent János Hotel *** néven nyitott újra. A névadó Nepomuki Szent János, az úton és vízen járók védőszentje.

Vendéglátás

A hotel gasztronómiája külön élménnyel lepi meg a hozzánk érkezőket. Az ételek házias ízvilága, helyi és környékbeli termelők borai, pálinkái teszik még tökéletesebbé a nálunk eltöltött időt. Összeszokott, profi csapat gondoskodik minden igény teljesítéséről annak érdekében, hogy a betérő Vendégek semmiben se szenvedjenek hiányt. Mindehhez kellemes árakat kínálunk annak érdekében, hogy a kulináris élmény a lehető legtökéletesebb legyen.


Hotel Szent János Mohács

7700 Mohács, Szent Mihály tér 6-7.

Felhasználható

A megvásárolt utalvány érvényes 2018. június 18 – 2018. december 29. között hétköznapokon, hétvégéken, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel egyeztetett időpontban.

Hasznos információk


Hotel Szent János Mohács, 3 nap/2 éjszaka hétvégi felár nélkül 2 főnek, félpanzióval, a vacsorához  választható itallal, Busóudvar belépővel, hosszú felhasználással

Hotel Szent János Mohács, 3 nap/2 éjszaka hétvégi felár nélkül 2 főnek, félpanzióval, a vacsorához választható itallal, Busóudvar belépővel, hosszú felhasználással

Már csak 8 db van!
-35%
52.000 Ft helyett
34.000 Ft*

- csomag összesen - Ft*

Tudtad, hogy belföldi ajánlatainkat bankkártyával és némelyiket
SZÉP kártyával is fizetheted?

Tovább a vásárláshoz »
Tetszik az ajánlat? Szólj a barátaidnak is róla!
Facebook Twitter Google+

További ajánlataink Neked

Az összes ajánlat